Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Objavila B.B. ]

01. 10. 2019. 22:11 >> 22:11

JUTARNJI PROGRAM

Svjetski dan domaćih životinja

U emisiji Jutarnjeg programa govorimo o Svjetskom danu domaćih životinja, a osvrnućemo se i na obilježavanje Dana unutrašnjih poslova.

Ugostićemo pripadnike Uprave policije koji su osvarili značajne rezultate na Svjetskim policijskim igrama (International police sports union), koje su održane u Milanu.

U okviru Jutarnje ordinacije razgovaramo o prekomjernom unosu šećera u organizam i njegov uticaj na zdravlje. Naša gošća je specijalista higijene dr Marija Mrdak.

Ugostićemo predstavnicu Centra za ženska prava i govoriti o "Kratkom kursu (u)kidanja patrijarhata".

Bavimo se i manifestacijom "Dani ukrajinske muzike u Crnoj Gori" i treningom "Bezbjedne vožnje za motocikliste". Naši gosti su predstavnici Moto kluba "Bezbjednost", Policijske akademije i IPA.

Najavljujemo:

Međunarodni festival gitare u Nikšiću.

Ekipa sa terena uživo će nas informisati o aktuelnostima u našem glavnom gradu, posjetiće urgentni centar, kao i KIC "Budo Tomović".

Uz servisne informacije, aktuelne priče, gledaćete i redovne rubrike: dječiji kutak, pg servis, kulturni vodič, ukusi jutra, okom gledalaca...

Urednik i voditelj emisije: Andrea Lekić
Urednica Jutarnjeg programa: Ljiljana Savić
e-mail: jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније