Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

16. 10. 2019. 21:59 >> 21:54

U JUTARNJEM

O sistemu kontrole tv sadržaja

U emisiji govorimo o:

- eksplicitnim seksualnim sadržajima koji se emituju na kanalima koji prenose naši kablovski operateri. Da li je i koliko naš zakon o elektronskim medijima manjkav u tom smislu, razmišlja li se o doradi istog... Koje sisteme kontrole možemo izvojevati da takav i slični sadržaji ne budu tako emitovani na kanalima koji nijesu registrovani kao porno kanali.

Povod za razgovor sa Elvirom Ceković iz Agencije za elektronske medije bio je uživo prenos rijaliti programa u kome je bez ikakve cenzure prikazan seksualni sadržaj.

- šestom, jesenjem, izdanju sajma “Najbolje iz Crne Gore“, koje će biti održano 18, 19. i 20. oktobra u Delta City. Na toj tradicionalnoj poljoprivrednoj manifestaciji učestvovaće veliki broj proizvođača...

- problemima sa kojim se već tri godine suočava Vatroplo klub “Primorac” iz Kotora, tačnije mlade generacije koje stasavaju i koje potencijalno mogu biti nova kruna ovog sporta koji je donio zlato Crnoj Gori. Situacije je i više nego ozbiljna, a rukovodstvo ili rukovodstva, potencijalno neozbiljna, najviše prema djeci koja već tri godine, bez trenera, putuju u Budvu na treninge. Da li se ovakvom stanju bliži kraj sazanćemo od direktora Primorca Dragana Samaržića.

Najavljujemo:

- sjutra sa početkom u 11 sati biće organizovana velika prezentacija programa stipendija Ambasade SR Njemačke a naš gost u studiju, koji će i govoriti o tom programu stipendiranja, biće zamjenik ambasadora SR Njemačke u Podgorici gospodin, Kristof Brojnik.

- naši dežurni reporteri redovno izvještavaju sa terena. Novinarka Andrea Šekularac informisaće nas sa Krivog mosta o gradskim aktuelnostima, biće i ispred Hitne pomoći, sa sagovrnicima će nas upoznati sa temom jesenih viroza i kako možemo preventivno djelovati. Saznaćemo i kakvo je sada stanje na bazenima u sklopu SC “Morača”.

- uz servisne informacije, aktuelne priče gledaćete i redovne rubrike: Dječiji kutak, PG servis, Kulturni vodič...

Urednik i voditelj emisije: Boris Šarančić

Urednica Jutarnjeg programa: Milica Babić

e-mail: jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније