Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

18. 02. 2013. 09:18 >> 09:15

EPCG

I danas ugradnja novih brojila

Djelovi nekoliko crnogorskih opština i danas će više sati biti bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na elektromreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Objekti, u kojima se vrši ugradnja novih brojila, bez struje će biti od osam do 18 sati.


Nova brojila će biti ugrađivana u Podgorici u ulicama Jovana Tomaševića 4, 23, 25, Vasa Raičkovića 4, Svetozara Markovića 16, 18, 20, Bracana Bracanovića u barakama Bloka 19 i C2, Vlaha Bukovca 24, 26, 32, 34, 36, 40, 44, 44A, 58 i Andrije Zaltašića 26.

Brojila će biti ugrađivana u Herceg Novom, u ulici Braće Grakalića 28.

Nova elektronska brojila dobiće potrošači u Risnu na lokaciji Stara slanica bb i područje Risan 6 Arilje.

Nova brojila će biti ugrađivana u Ulcinju u Bulevaru Maršala Tita bb i ulici Boška Strugara.

Zbog rekonstrukcije dalekovoda Danilovgrad, sjutra će bez struje od devet do 15 sati biti mjesta Radevići, Rogamski Doljani, Drezga, Zavala, Liša, Radeća, Markovići, Lopate, Vukovići i Gola strana.

Od 11 i 30 do 14 i 30 sati, zbog ugradnje koncetratora i brojila u trafostanici Tržnica, bez struje će biti dio Bjeliša iza gradske Tržnice i lokali potrošača na Zelenoj pijaci u barskoj opštini.

Zbog ugradnje koncentratora u trafostanici Turkova poljana u terminu od deset do 16 sati, bez struje biće potrošaći stambeno-poslovnog objekta na Trgu Magnolije u Tivtu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније