Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

15. 12. 2019. 18:50 >> 22:08

U JUTARNJEM

Sve o ubistvu policajca u Igalu

U sjutrašnjem Jutarnjem programu TVCG priča o ubistvu policijskog službenika, koji je nakon današnjeg ranjavanja preminuo u risanskoj bolnici. Sagovornik će biti pomoćnik direktora Uprave policije Nikola Janjušević.

Takođe, u Jutarnjem pogramu govorimo o:

- Pripremama Službe zaštite i spasavanja u susret zimskoj turističkoj sezoni.Koliko pripadnika broji zimski spasilački tim i kako izgleda organizacija rada, pitaćemo Željka Loncovića-načelnika Gorske službe spasavanja.

- Radu Forenzičkog centra.Na koji se način sprovode forenzička analiziranja, ispitivanja i vještačenja u borbi protiv svih oblika kriminala, čućemo od Aleksandra Ivanovića-načelnika Forenzičkog centra.

Tema Jutra:

Da li smo sportski osviješćena nacija?Da li je za nas sport pobjednik, kao fenomen, ili podršku doziramo u zavisnosti od rezultata?Šta je pokazao posljednji uspjeh crnogorskih rukometašica koje su završile na petom mjestu na Svjetskom prvenstvu i postale učesnice kvalifikacija za Olimpijske igre?Tom temom se bavimo u razgovoru sa sportskim psihologom, Nikolom Mijuškovićem.

Prvom Laktarijumu u Crnoj Gori.Osnovan je 2014.godine i predstavlja mjesto gdje se čuva mlijeko majki kojima se djeca iz različitih razloga ne donose na podoj, kako bi im se moglo kasnije davati.

Nedavno završenom online takmičenju ”Koliko znas o EU?”.Učenici završnih razreda osnovnih škola Marija Goranović, Jovan Šaranović i Luka Dedijer pobjednici su takmičenja koje je organizovao Generalni sekretarijat Vlade.

U kontakt rubrici ponedjeljkom “Plodovi Jutra” govorimo o rješavanju problema pasa lutalica i čipovanju pasa.Na pitanja gledalaca u studiju odgovaraće Ivan Ivanović iz Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove.

Danu pošte Crne Gore.Pošta 15. decembar obilježava kao svoj dan u čast najvažnijeg datuma u modernoj istoriji Pošte. Upravo je 15. decembra 2005. godine Crna Gora, prvi put nakon 1913. godine, ponovo samostalno izdala poštansku marku.

Najavljujemo:

Izložbu "Klasika buducnosti" koju organizuju Udruženja za razvoj međunarodnih odnosa ADRUM i Ambasada Ukrajine u Crnoj Gori.

Naši dezurni reporteri svakodnevno izvještavaju sa terena.Osim servisnih informacija u prvom satu emisije, novinarka Andrea Šekularac će informisati o:

Humanitarnoj akciji "Budi human", kojom će se djeci bez roditeljskog staranja i socijalno ugroženim porodicama omogućiti da dobiju odjeću i obuću.Pocinje u ponedjeljak u Javnoj predškolskoj ustanovi "Đina Vrbica".

Akciji "Srećko".U pitanju je četvorotočkaš radosnog imena koji će izmamiti osmijehe i obradovati mnoge u hladnim decembarskim danima.

Urednica i voditeljka emisije: Marija Marković
Urednica Jutarnjeg programa: Milica Babić 
e-mail: jutarnji@rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020 224 991

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније