Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

26. 09. 2013. 08:00   >>  08:11

PROGNOZA

I danas lijepo vrijeme, do 26

Danas će u Crnoj Gori biti pretežno sunčano, uz prolaznu oblačnost tokom dana ali uglavnom bez kiše. Na sjeveru, ujutru po kotlinama moguća kratkotrajno magla, vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima na udare kratkotrajno pojačan, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura vazduha od 3 do 17, najviša dnevna od 17 do 26 stepeni.

Podgorica: Tokom dana prolazna oblačnost ali uglavnom suvo vrijeme. Jutarnja temperatura vazduha oko 14, najviša dnevna do 26 stepeni.

Iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju promjenu vremena najavljuju za kraj sedmice.

U nedjelju očekuju postepeno povećanje oblačnosti, na sjeveru od sredine dana, a u južnim predjelima, uglavnom tokom noći mjestimično kiša.

U ponedjeljak umjereno do potpuno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Intenzivnije padavine očekuju se u južnim i centralnim predjelima, mjestimično umjerene ili obilne količine. Vjetar uglavnom slab do umjeren i promjenljiv, u ponedjeljak južnih smjerova, povremeno umjeren do jak.

Temperatura vazduha bez bitnijih promjena, a u ponedjeljak u padu.                                                        

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније