Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Mina; ]

23. 03. 2020. 08:31   >>  08:30

AMSCG

Putevi na sjeveru mokri i klizavi

Na sjeveru Crne Gore jutros se zbog snijega saobraća mokrim i klizavim putevima, a zbog pojačanog vjetra i mećave smanjena je vidljivost.

Iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG), saopšteno je da se u južnim i centralnim djelovima saobraća po suvim putevima.

AMSCG savjetuje opreznu vožnju prilagođenu stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.

Oni su podsjetili da je nacionalno koordinaciono tijelo za borbu protiv zaraznih bolesti donijelo odluku o zabrani ulaska strancima, osim strancima sa stalnim ili privremenim boravkom u Crnoj Gori i onim koji upravljaju motornim vozilima kojima se obavlja promet robe.

Zbog policijskog časa u Srbiji na graničnim prelazima prema toj državi od 17 do pet sati nije dozvoljen prelazak granice.

U Srbiji su zatvoreni svi granični prelazi osim za transportna vozila.

Prema Srbiji zatvoreni su prelazi Ranče – Jabuka, na putu pravcu Pljevlja – Prijepolje, Vuče – Godova na put Rožaje – Tutin i Vrbnica prema Bijelom Polju, kao i svi prelazi namijenjeni za pogranični saobraćaj.

Iz AMSCG su naveli da su prema Bosna i Hercegovina zatvoreni granični prelazi Šćepan Polje – Hum, na put Plužine – Foča, Šula – Vitina, na putu Pljevlja – Foča, Sitnica-Zupci ,na putu Herceg Novi-Trebinje i Metaljka na putu Pljevlja - Čajniče.

Prema Albaniji zatvoreni su prelazi Grnčar – Baškim, na putu Plav – Skadar i Sukobin – Murićani na putu Ulcinj – Skadar.

Kako se navodi prema Hrvatskoj zatvoreni su prelazi Kobila – Vitina, na putu Herceg Novi – Vitina – Dubrovnik.

Prema Kosovu zatvoren je prelaz Kula na putu Rožaje-Peć.

Granični prelaz Vraćenovići na putu Nikšić-Bileća zatvoren je za saobraćaj zbog rekonstrukcije.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Gojakovići, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Saopšteno je da će, zbog demontaže zaštitne konstrukcije na mostu Moračica, na auto putu Bar-Boljare na prvoj sekciji Smokovac-Uvač-Mateševo, saobraćaj biti obustavljen za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 60 minuta u terminu od sedam do 11 i od 13 do 17 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac-Ivanova korita, dionica Međuvršje –Ivanova korita, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Saobraćaj se obustavlja od devet do 12 i od 14 do 17 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima do 15 minuta.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovice – Rogami, na dionici Rogami–Spuž, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukciji magistralnog puta Debeli brijeg - Herceg Novi u mjestu Tatarbašča biće promijenjen režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistralnom putu M-4 dionica Podgorica-Božaj zbog izgradnje kružne raskrsnice u Tuzima postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Zbog radova na kružnoj raskrsnici kod stare zgrade opštine Tivat, kod Doma Vojske i kod skretanja za Gradiošnicu na magistralnom putu M-11 dionica Lepetani-Tivat odobreno je privremeno postavljanje saobraćajne signalizacije.

Zbog rekonstrukcije puta Lubnice – Jelovica promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2 dionica Podgorica - Kolašin zbog radova na kružnom biće promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније