Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

25. 03. 2020. 14:13   >>  14:11

CEDIS

Ulcinj: Prave novu vezu za napajanje Doma zdravlja

Ekipe Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) iz Ulcinja u ovom trenutku prave, izuzetno važnu, novu vezu za napajanje Doma zdravlja u Ulcinju, navode u saopštenju.

"Radi se o 10 kV kablu Dom zdravlja-Opština, koji ce poslužiti kao alternativa u napajanju Doma zdravlja da bi, taj važan objekat, imao napajanje iz još jednog pravca", piše u saopštenju.

Kako navode, za Dom zdravlja žele da obezbijede još veću sigurnost i pouzdanost u napajanju električnom energijom u ovoj izazovnoj i teskoj zdravstvenoj situaciji vezanoj za koronavirus.

"Dubina rova koji kopaju a u koji će kabl biti položen je preko 2,5 m. Otežavajuća okolnost je voda koja stalno izbija unutar rova. Ipak, ne sumnjamo da će uspješno završiti započeti posao", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније