Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

03. 04. 2020. 18:26   >>  18:24

U JUTARNJEM

Gost prof. dr Miroslav Petrovec, stručnjak za koronavirus

U emisiji govorimo o:

Tema Jutra je COVID -19 (virus korona). Pratimo situaciju u zemlji, regionu i svijetu uz sagovornike u studiju, na terenu i putem brojnih video poruka.

Za Jutro govori prof. dr Miroslav Petrovec, direktor Instituta za mikrobiologiju i imunologiju i prodekan na Medicinskom fakultetu u Ljubljani i stručnjak za novi koronavirus.

Katarina Martinović javiće se uživo iz Londona, sa King’s Koledža, gdje je na doktorskim studijama kosmologije.

Svjetski dan napuštenih životinja obilježava se 4. aprila. Tim povodom razgovaraćemo sa dugogodišnjom aktivistkinjom za prava životinja i članicom Nacionalnog savjeta za zaštitu životinja Svetlanom Manojlović.

Putopisac Edin Krnić vratio se iz Čilea i trenutno je u karantinu u Ulcinju. uključićemo ga uživo putem Skajpa. Prenijeće utiske sa posljednjeg putovanja i povratku u Crnu Goru.

Kako možemo da se rekreiramo u svom domu pogledajte u novom vikend kutku koji posvećujemo rekreaciji, a koji pripremamo sa prijateljima iz fitnes studija “Soko gym”.

Nataša Vukajlović izvještava sa terena. Informisaće o humanitarnoj pomoći koja je namijenjena Romima, potom o sve učestalijim pozivima koje građani upućuju psiholozima, ali i o Danu studenata koji se obilježava 4. aprila.

U 9.00h uživo prenosimo pres konferenciju Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

Muzičar Boris Režak govoriće za naš program o pjesmi “Od ponoći do ponoći” koju je snimio i nedavno ekranizovao sa kolegom Halidom Bešlićem.

Putopisac Edin Krnić priprema novu putopisnu priču iz Sao Paola.

Pogledajte priču iz emisije “Zapis” u o Zoranu Živkoviću, inženjeru drvoprerade, koji od nedavno pravi upotrebne činije od drveta, dok njegova supruga Ljiljana Živković, plete odjeću za djecu i pravi igračke.

U redovnoj rubrici “Ukusi jutra” šefica kuhinje Slađana Šoć pripremaće novi specijalitet.

U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena i redovne rubrike.

Urednica i voditeljka: Marija Razić

Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Milica Babić

e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org, jutarnji@rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније