Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Objavila: M.M. ]

21. 05. 2020. 06:35   >>  06:36

PROGNOZA

Za praznike sunčano i toplo

Tokom predstojećih prazničnih dana očekuje se pretežno sunčano i vedro vrijeme, saopštio je meteorolog Branko Micev za Radio Crne Gore.

On je saopštio da se danas očekuje pretežno vedro vrijeme.

“U jutarnjim satima sjutra se očekuje razvedravanje sa jakim sjevernim vjetrom. Na sjeveru prijepodne biće više oblačnosti sa uslovima za kratkotrajnu kišu. Međutim, tokom dana će doći do razvedravanja”, rekao je Micev.

U petak i subotu očekuje nas pretežno sunčano i relativno toplo vrijeme.

“U nedjelju sredinom dana i u popodnevnim satima u planinskim oblastima očekuje se jači razvoj oblačnosti sa uslovima za jaču kratkotrajnu kišu. Ponegdje će biti i grmljavine”, naglašava Micev.

Ono što treba posebno naglasiti jeste da će temperature biti u padu, s obzirom da smo ovih dana bili svjedoci temperatura koje nijesu uobičajene za ovo doba godine, čak preko 30 stepeni.

“Sjutra i u petak biće do 27 stepeni, a na sjeveru najviša dnevna će biti od 12 do 20 stepeni. Tako će temperature opasti za pet stepeni, na sjeveru i za 10. U subotu i nedjelju temperature će biti do 28 stepeni”, dodao je on.

Micev kaže da od sljedećeg ponedjeljka pa nadalje u popodnevnim satima može bitioblaka, kao i da su moguće lokalne kiše sa grmljavinom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније