Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

08. 08. 2020. 18:24 >> 18:23

''DOBRO JUTRO CRNA GORO''

Novinarka iz Bejruta ekskluzivno za Jutarnji

U emisiji govorimo o:

O situaciji u Bejrutu, nekoliko dana nakon tragedije, ekskluzivno za Jutarnji program govori novinarka iz Bejruta Alia Favaz.

Emil Šueiri je preduzetnik iz Bejruta, koji je živio i u Crnoj Gori. Prenijeće nam uživo svoje iskustvo ovog, izuzetno teškog trenutka za Liban.

Putopisac Edin Krnić ostvario je lijepa prijateljstva u Bejrutu i za nedjeljno jutro priprema posebnu priču iz tog dijela svijeta.

Doba korone donosi mnoge promjene. Kako da gledamo u oči neizvjesnosti, kako da se izborimo sa nedostatkom kontrole, netačnim informacijama, odakle da crpimo snagu za borbu protiv svih poteškoća? Gošća Jutra mr Milena Raspopović, psihološkinja KCCG.

Sandra Keković je majka koja je i pored loših prognoza i preporuke nekih ljekara da prekine trudnoću, ipak odlučila da to ne učini. Rodila je Hristinu, koja je imala samo 1090 grama. Rođena je bez desne potkoljenice. Njena borba za život trajala je šest nedelja..Njena mama Sandra svakodnevno se suočava sa negativnim komentarima na račun hendikepa svoje kćerke. Ali ona ne odustaje od svoje borbe i želi da snimi film, za pravo male Hristine da ima život kao svi njeni vršnjaci. Sandra Keković biće naša gošća.

Kompanija doMEn finansira dva crnogorska startapa koja za cilj imaju digitalizaciju crnogorskog društva i oporavak ekonomskih aktivnosti. Predstavljamo dvije lokalne inicijative - Trguj.me i Honorarium. Naši gosti direktor doMEn-a Predrag Lešić i predstavnici startapova .

Iz Amerike, putem skajpa uživo, javiće nam se naša proslavljena atletičarka i veliki humanitarac - Kristina Rakočević.

 

U goste nam stižu violončelista Sari Šaćiri i violinista Viktor Huter. Sviraće uživo u duetu. Prenijeće nam i utiske sa Ljetnjeg kampa za kamernu muziku koji je održan na Ivanovim koritima. Sa nama će biti i organozatorka Kampa Maja Popović.

Dragana Lalević uživo izvješatava iz Hidrometeorološkog zavoda Crne Gore, ali i sa rijeke Cijevne.

Rekreiramo se uz fitnes instruktorku Jelenu Krtsajić.

U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena i redovne rubrike.

Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić

Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Milica Babić

e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org, jutarnji@rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније