Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

12. 09. 2020. 19:14   >>  19:13

JUTARNJI PROGRAM

Kako se odnosimo prema zdravlju?

Kako se odnosimo prema zdravlju? Šta izaziva strahove, nepovjerenje i nedoumice koje osjećamo u toku epidemije korona virusa? Naša gošća biće psihološkinja Radmila Stupar Đurišić.

Kakvo je stanje organizma nakon preležane korone i koje posljedice ostavlja, otkriva dr Ognjen Novosel u redovnoj rubrici “Savjeti kardiologa”.

Bila je najbolji student Prirodno-matematičkog fakulteta UCG i jedna od 13 studenata, primljenih na master studije embriologije na prestižnom Oksford univerzitetu, koje je uspješno završila. To je i prva master diploma embriologije sa Oksforda koja je stigla u Crnu Goru prije godinu. Gošća Jutra - klinički embriolog Nina Bošković.

Emira i Mustafa Cikotić iz petnjičkog sela Trpezi, uskoro slave 63 godine braka. Na put su izveli i obrazovali sedmoro djece. Sloga i razumijevanje su, kažu, tajna za uspješan brak.

Predstavljamo projekat “Mentor.me” koji ima za cilj da predstavi ljude koji su mentori svojih oblasti, ali prije svega, ljude koji žive ono što rade, žive svoj izbor, svoju filozofiju, i sami po sebi predstavljaju važne lekcije. Autorka projekta Tina Kuzman stiže nam u goste.

O aktivnostima Organizacije crnogorskih studenata u inostranstvu (OCSI), koja okuplja široku mrežu naših studenata koji svoje studije završavaju izvan granica Crne Gore i o dostupnim stipedijama, razgovaraćemo sa izvršnim direktorom OCSI Dimitrijem Jovićevićem i stipendistom Fondacije “Visin” Balšom Lubardom.

Karate klub “Jion” iz Nikšića počeo je treninge za novu sezonu i nadaju se da će ona donijeti nova takmičenja i uspjehe. Ugostićemo trenera Gorana Mićovića i karatistkinju Milicu Mićović.

Marija Radanović uživo izvještava iz Boke Kotorske. Informisaće nas o “World Tivat Music Festivalu” kao i o “Glasu Boke”...

Pogledajte drugi dio priče putopisca Edina Krnića iz Ekvadora i grada Otavalo.

Rekreiramo se uz fitnes instruktorku Jelenu Krstajić.

U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena i redovne rubrike.

Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić
Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Milica Babić
e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org, jutarnji@rtcg.org
Broj telefona redakcije: 020 224 991

 

 

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније