Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

15. 09. 2020. 17:00 >> 17:00

IZBOR PORTALA

Vijesti dana - 5 u 5

Pregled vijesti za 15. septembar, koje ste možda propustili, do 17 sati.

Jovanović tražio izuzeće sudija Apelacionog suda

Advokat Miroje Jovanović tražio je danas izuzeće vijeća sudija Apelacionog suda jer su uprkos opravdanom odsustvu advokata Dušana Radosavljevića htjeli da nastave razmatranje žalbi na presudu optuženima za pokušaj terorističkog napada na parlamentarnim izborima 2016. godine.

Nikšićaninu u požaru uništen stan, moli za pomoć

Prilikom izbijanja požara, prije tri dana, u Nikšiću, u stanu Vukote Vukovića, pričinjena je ogromna materijalna šteta. Vukota je invalid penzioner, star 61. godinu, i živi od skromne penzije, i kako kaže, prinuđen je da moli sve građane dobre volje da mu pomognu. Komšije i stanari zgrade su mu odmah izašli u susret i pružili pomoć, ali kažu da to nije dovoljno, te pozivaju sve građane da se pridruže i daju svoj doprinos kako bi Vukota mogao da živi u svom stanu kao ranije.

Komandir policije vozio pijan, imao udes

Policija u Mojkovcu podnijeće krivičnu prijavu nadležnom tužiocu protiv komandira Stranice policije u Odjeljenju bezbjednosti Mojkovac R.T, zbog ugrožavanja javnog saobraćaja. Naime, R.T. je učestvovao u saobraćajnoj nesreću u kojoj je povrijeđena jedna osoba, a utvrđeno je da je upravljao vozilom u alkoholisanom stanju.

Otvoreni studentski domovi, fakulteti spremni

Ministarstvo prosvjete saopštilo je da su otvoreni studentski domovi, a da su fakulteti spremni za novu studijsku godinu.  

Preminuo Momčilo Krajišnik
Prvi predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Momčilo Krajišnik preminuo je sinoć od posljedica koronavirusa.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније