Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

20. 02. 2013. 18:49 >> 18:44
1

EPCG

Nastavak ugradnje brojila

Nekoliko naselja u više crnorskih gradova biće i sjutra više sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na elektromreži.Kako je saopšteno iz Elektroprivede Crne Gore, objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Podgorici đe brojila biti ugrađena u Park šumi.

Na teritoriji Herceg Novom brojila će dobiti potrošači šetališta Pet Danica 11, 98 i 101, Braće Grakalića 60, 62 i 82, Mića Vavića 1, 11, 21 i 25 i Njegoševe 93, 95 i 103.

U Baru će brojila biti ugrađena na lokacijama Pjaca, Bjeliši bb i Ilino bb.

Na teritroiji Tivta brojila će biti ugrađena potrošačima Dumidrane.

 

 


U Ulcinju će brojila dobiti stanovnici Pinješa.

Na teritoriji Glavnog grada bez struje će od osam do 15 sati ostati naselja Rsojevići, Vinići, Mosori, Rova, Brijestovo i Sretnja, zbog radova na dalekovodu Slap.

Struju od osam do 15 neće imati Osredina, Gornji Crnci, Bregovi Mijovića, Ćelija Piperska, Kopilje, Radovče, Seoce i Gostilje, zbog radova na dalekovodu Podgorica.

Bez napajanja električnom energijom od deset do 12 stati ostaće Podglavice i Kosić
,zbog radova u trafostanici Podglavice 2.

Iz EPCG su naveli da će u slučaju loših vremenskih prilika radovi biti odgođeni. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније