Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

22. 11. 2020. 18:14 >> 18:13

U JUTARNJEM

O značaju emisije Agrosaznanje

U Jutarnjem programu o:

- Zaštiti potrošača i njihovim pravima. Gost: Jovo Rabrenović, direktor za zaštitu potrošača u Ministarstvu ekonomije.

- Govorićemo o značaju emisije Agrosaznanje koja i nakon 23 godine ne gubi svoj značaj, baš suprotno. Gošće: urednica emisije Jelica Pantović i novinarka i autorka reportaža “Pogled iz domovine”, Milica Stijepović.

- U Plodovima jutra sa poljoprivrednikom Čajom Vukčevićem razgovaramo o japanskoj sorti bikova koje uzjaga na svom gazdinstvu u Lješanskoj nahiji.

- Da i te kako imamo mlade ljude širom svijeta kojima se možemo ponositi, dokaz za to je mladi Petar Tadić koji je na doktorskim studijama u Dablinu iz oblasti fizike, a bio je među najboljima na Oksfordu. O svojoj tezi i grani fizike kojom se bavi govorićemo u zadnjem satu programa.

- O mladim fudbalerima FK “MKM” iz Podgorice. Oni su dobili i svoju himnu, a razgovaraćemo sa trenerom Mirzom Šutkovićem i dvanaestogodišnjim Harisom Fazlićem.

- Iz Nikšića nam se javlja naša Maja Kovačević koja će razgovarati sa novoimenovanim predsjednikom Opštine Nikšić i bivšim šefom NKT-a, Milutinom Simovićem. Posjetiće i Opštu bolnicu Nikšić, razgovaraće sa direktorom te ustanove Ilijom Ašaninom. Posjetiće i Alfa centar koji je po drugi put raspisao Konkurs za dodjelu volonterske nagrade “Aleksandar Šime Dedović“ za organizacije i volontere u cilju doprinosa razvoju i promociji volonterizma u Nikšiću.


Urednik i voditelj emisije: Boris Šarančić
Urednica Jutarnjeg programa: Milica Babić
e-mail: jutarnji@rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније