Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

21. 12. 2020. 15:57 >> 15:56

SKIJALIŠTA CG

U Kolašinu spremni za početak zimske sezone

U preduzeću Skijališta Crne Gore ubrzo planiraju otvaranje ski centra Kolašin 1600 i početak zimske turističke sezone, saopštili su njegovi predstavnici i dodali da će o preciznom datumu blagovremeno informisati javnost.

Iz te kompanije su kazali da je u nedjelju riješeno pitanje privremenog prestanka snabdijevanja strujom ski centra Kolašin 1600, nastalog usljed izmiještanja elektroenergetskih kablova na lokaciji izgradnje novog hotela na ski centru Kolašin 1450.

“Ubrzo, a u skladu sa preporukama i stavovima zdravstvenih vlasti, planiramo otvaranje ski centra i početak zimske turističke sezone, pri čemu ćemo o preciznom datumu javnost blagovremeno informisati”, navodi se u saopštenju.

Iz Skijališta su kazali da je kompletna infrastruktura ski centra Kolašin 1600 stavljena u funkciju i da je spremna za početak zimske turističke sezone.

Na ski centru Kolašin 1600, u toku ovogodišnje zimske turističke sezone, u ponudi će biti 10,5 kilometara skijaških staza namijenjenih za alpsko skijanje, panoramska vožnja žičarom, poligon za obuku dnevnih skjaša i dječiji ski lift, bez novčane nadoknade, iznajmljivanje ski opreme, ugostiteljske usluge u restoranu i kafe baru Troglava.

“Takođe, u ponudi će biti parking za dnevne posjetioce, bez novčane nadoknade i organizacija outdoor aktivnosti u vidu dnevnih i noćnih šetnji na krpljama, nordijskog skijanja, tura motornim sankama i drugih pogodnih aktivnosti”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније