Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

02. 03. 2021. 18:15 >> 18:58

AKTUELNE TEME I GOSTI

Sjutra u Jutarnjem: Prijeti li nam epidemija malih boginja?

Ne propustite Jutarnji program Televizije Crne Gore sjutra od 6:30 do 9 časova. Evo šta ćete gledati:

- Prijeti li Crnoj Gori epidemija malih boginja. Sve manje djece vakciniše se MMR vakcinom. Pedijatar i predsjednik Asocijacije za preventivnu pedijatriju, Nebojša Kavarić naš je gost.

- Kada će se nastaviti projekat pomoći starima u kući? Preko hiljadu starih lica u Crnoj Gori 31. decembra je ostalo bez pomoći gerontodomaćica a oko 150 žena bez redovnog a mnoge jedinog primanja od kog su živjele. Ugostićemo Jelenu Šofranac iz Crvenog krsta Crne Gore a preko Skajpa će nam se javiti Svetlana Klačar i Elzana Hrković, gerontodomaćice iz Pljevalja.

- Objavljena je knjiga poezije “Sve iz jednog mjesta” autora Momčila Zekovića Zeka. Premijerno ćemo emitovati i kratki film za pjesmu iz zbirke “Đe god sa Trebjese”a u sklopu stalnog projekta “Džep sa tajnama”. Ugostićemo Momčila Zekovića i glumca Slobodana Marunovića, koji se pojavljuje i govori u spotu.

- Izvještavamo iz Podgorice i Kotora. Andrea Šekularac ide u posjetu Kovid ambulanti u Tološima, a posjetiće i Klinički centar. Klinika za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju (ORL i MFH) Kliničkog centra Crne Gore i ove godine pridružuje se obilježavanju Svjetskog dana sluha. Cilj je podizanje svijesti građana o očuvanju i ranom otkrivanju poremećaja sluha.

- Marija Radanović javlja nam se iz Kotora. Provjeriće aktivnosti komunalne inspekcije u tom gradu i koliko se poštuju mjere a saznaće ima li Kotor turista u ovom trenutku i kakvi su planovi za ljetnju sezonu.

Urednik i voditelj emisije: Boris Šarančić
Urednica Jutarnjeg programa: Milica Babić 
e-mail: jutarnji@rtcg.org
Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније