Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

09. 04. 2021. 19:56 >> 19:57

JUTARNJI PROGRAM

O kampanji za više žena u policiji

U emisiji Jutarnjeg programa, govorimo o kampanji Uprave policije i OEBS-a "Mi smo snaga tima - za više žena u policiji", sa načelnicom odsjeka za prevenciju i rad policije u zajednici Tamarom Pavićević i načelnikom Odsjeka za zaštitu lica, imovine i detektivsku djelatnost Dušanom Bakovićem.

Turistička predsezona u Crnoj Gori je, zbog složene epidemijske situacije, već izgubljena, a da li se može spasiti glavna? Naša gošća - urednica Redakcije za turizam TVCG, nagrađivana TV autorka Svetlana Popović Vujotić.

Medicinski tehničar Emir Frljučkić, radi u Imunološkoj laboratoriji Kliničkog centra Crne Gore. Pored svog redovnog posla veoma je posvećen i muzici. O tom neobičnom spoju govoriće za naš program.

Gošća nam je i harfistkinja Milica Kankaraš koja predstavlja Crnu Goru na Internacionalnom takmičenju keltske harfe “Arpademia” i bori se za prvo ili drugo mjesto u završnoj etapi.

Iz Herceg Novog nam stižu horovođa dječijeg gradskog hora "Cvrkutići" Lidija Ivanović i njegov član, dječak Stefan Lakonić, koji je nedavno nastupio i na festivalu “Zlatna pahulja”.

Internacionalno priznati mladi sopran Tamara Rađenović, koja za sobom ima i dva solistička koncerta u čuvenom Karnegi holu u Njujorku, održala je nedavno spektakularan koncert u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine u Beogradu. Na gala koncertu Tamara je publiku povela u čarobno muzičko putovanje sa baritonom Davidom Bižićem i pijanistom Đorđem Nešićem. Tamara će biti gošća Jutra.

Provjerićemo i kako se učenici Gimnazije “Slobodan Škerović” pripremaju za međunarodno takmičenje “Mladi ekoreporteri” na temu reciklaže.

Kakve će vremenske prilike biti u sedmici pred nama saopštiće nam meteorolog Vučina Popović.

Sa terena uživo izvještavaće Ana Joksimović.

Iz našeg TV Arhiva priča o Štafeti mladosti povodom Titovog 81. rođendana koja je 9. aprila 1973. godine stigla u Titograd, a iste godine održano je prvo takmičenje crnogorskih frizera.

Pogledajte zapis o vremeplovu Tivatskog karnevala, tradiciji dugoj skoro stotinu godina.

Putopisac Edin Krnić vodi nas u novu avanturu.

Šefica kuhinje Slađana Šoć pripremaće pitu od heljde.

Sa blagodetima rekreacije, korisnim setom vježbi, upoznaće nas fitnes instruktorka Marija Mićović.

U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena i redovne rubrike, dječji kutak.

Urednica i voditeljka: Marija Razić
Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Milica Babić
e-mail: jutarnji@rtcg.org, jutarnjivikendom@ rtcg.org
Broj telefona redakcije: 020 224 991

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније