Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

21. 04. 2021. 08:43 >> 10:37

MICEV

Do 29. aprila promjenljivo, toplije od nedjelje

Meteorolog Branko Micev kaže da nas do 29. aprila očekuju promjenljive vremenske prilike sa učestalom pojavom kiše. Rast temperatura možemo očekivati tek od nedjelje.

Sjutra u prijepodnevnim časovima očekuje nas više sunca, ali popodne jače naoblačenje i naveče kiša.

“U petak će biti nestabilno sa kišom, jača kiša uglavnom sjutra tokom večeri i u petak u prijepodnevnim satima. U petak popodne kratkotrajno manje padavina, onda u subotu u jutarnjim satima prolazni talas usloviće kišu, u subotu tokom dana prestanak padavina sa jačanjem sjevernog vjetra”, kazao je Micev za Jutarnji program TVCG.

Lijepo vrijeme, kako navodi, nas očekuje u nedjelju i ponedjeljak.

April najhladniji u 24 godine

“Biće sunčano i osjetno toplije do sa temperaturom od 25 i 27 stepeni”, kazao je Micev i dodao da nas očekuju promjenljive vremenske prilike.

“Ovih dana temperatura vazduha je bila ispod prosječnih za ovo doba godine. Prvih 20 dana aprila u Podgorici su bili rekordno najhladniji u posljedne 24 godine”, navodi Micev i dodaje da je 9. aprila izmjerena rekordno najniža temperatura za april iznosila je -19 stepeni.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније