Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

15. 11. 2013. 19:46   >>  19:46

OTVARANJE DIONICE

Od sjutra može i preko Rogama

Dionica starog puta Podgorica-Danilovgrad prema Rogamima biće otvorena sjutra saopšteno je iz Glavnog grada.

"Gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša sa saradnicima sjutra će u 11 časova obići put od Malog brda ka Rogamima, čija je rekonstrukcija upravo završena", saopšteno je iz Glavnog grada.

Podsjetimo, radovi su počeli u junu prošle godine, a otvaranje puta je odgađano u više puta. Ranije je bilo najavljeno da će dionica puta starog Podgorica – Danilovgrad, prema Rogamima, biti otvorena početkom novembra, rok je prolongiran za sredinu mjeseca.

Snežana Adžić iz Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice kazala je ranije na RTCG da je razlog prolongiranja roka period kišnih dana koji je preovaldavao u glavnom gradu.

Ona je podsjetila da su radovi na toj dionici počeli u junu prošle godine, i da su se odvijali fazno.

"U prvoj smo imali uklanjanja stijenske mase, u drugoj fazi smo radili potporne zidove. To je bio složen posao, jer smo imali zidove visine do osam metara. I, konačno, u trećoj fazi koju smo počeli u julu ove godine ušli smo u rekonstrukciju puta", kazala je Adžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније