Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

09. 01. 2014. 19:08   >>  19:08

U VIŠE GRADOVA

Isključenja zbog radova na mreži

Djelovi nekoliko crnogorskih opština sjutra će biti više sati bez struje zbog radova na elektromreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

U Beranama će, zbog radova u trafostanici (TS) Celuloza, od deset do 16 sati bez struje biti dio potrošača u ulici Svetog Save.

Zbog radova u TS „Talum 1“, od deset do 14 sati bez struje će ostati dio potrošača Beransela, kao i potrošači naselja Šaćine Bare i ulica Dragiše Radevića.

Od 11 do 11 sati i 30 minuta bez struje će, zbog radova u TS „Gusinje“, biti potrošači naselja Gusinje 4, Kačanik, Dolja, Grebaje i Grnčar, a zbog radova TS „Bucelj“, od 11 do 15 sati struju neće imati selo Grnčar.

U Herceg Novom će, zbog neodložnih radova u TS „Savina“, od devet do 16 sati bez struje biti potrošači na Savini koji se napajaju iz te trafostanice.

U Baru će, zbog radova u TS „Gvozden brijeg“, od devet do 12 sati, bez struje ostati dio potrošača u naseljima Gvozden brijeg, Čeluga i Ronkula.

U opštini Danilovgrad će, zbog radova na dalekovodu Podgorica iz Podanja, od devet do 15 sati bez struje biti naselja Lakat, Iverak, Bregovi Mijovića, Radovče, Seoce, Kopilje, Gostilje, Vukotica, Pričelje, Donje Šume, Piperi, Velje Brdo i Osredina.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније