Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

06. 03. 2013. 08:26 >> 08:20

EPCG

I danas radovi na mreži i ugradnja brojila

Djelovi nekoliko crnogorskih opština i danas će više sati biti bez struje, zbog ugradnje elektronskih brojila i radova na elektro-mreži.

Iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) saopšteno je da objekti u kojima budu ugrađivana brojila, struju neće imati od osam do 18 sati.

Na teritoriji Glavnog grada brojila će dobiti Stara Zlatica bb, Park šuma Zagorič iHercegovačka 10, 12, 13, 31 i 56.

Na teritoriji Herceg Novog brojila će biti ugrađenja u ulici Braće Grakalović 22, 24 i 34.

U Budvi će brojila dobiti potrošači Petrovca – obala i centar, Krš Medina i Stupovi.

U Nikšiću će brojila biti uvedena na lokacijama Narodnih heroja 11A, 11B, 13A, 13B, 15A, 19A i 19B, Baja Pivljanina 1 i 7 i Peka Pavlovića 2, 3, 4, 6, 9, 11, 13, 14, 15, 16, 17 i 19.

Brojila će u Kotoru dobiti potrošači iz Plagenti, Škaljara i Vrmca.

Na teritoriji Glavnog grada struju od devet do 14 sati neće imati dio Dalmatinske ulice, zbog mapiranja potrošača u trafostanici Momišići 6A.

Struju od devet do 16 sati neće imati područje Lješanske nahije – Donji i Gornji Kokoti, Podstrana, Barutana, Draževina, Farmaci i Beri, zbog radova na dalekovodu Gornja Zeta-Barutana.

U Danilovgradu struju od osam do 15 sati neće imati potrošači sa područja naselja Sige, Kruščica, Ljututuk, Jama Žarića, Pilićarnik i Donje selo, zbog radova na dalekovodu Jelenak.

Iz EPCG su naveli da će u slučaju loših vremenskih prilika radovi biti odgođeni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније