Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

08. 09. 2014. 16:10   >>  16:08

DIONICA BERANE-LUBNICE

Berane: Saobraćaj u prekidu dva sata

Saobraćaj na dionici puta Berane- Lubnice biće sjutra u prekidu dva sata za sve kategorije motornih vozila, zbog prespajanja starog i novog cjevovoda.

"Prekid saobraćaja za sve kategorije motornih vozila trajaće sjutra od 7 do 19 časova", saopšteno je iz Opštine Berane.

Za vrijeme prekida saobraćaja, saobraćaj prema Lubnicama odvijaće se alternativnim putnim pravcem: Berane- Dolac- Crni Vrh- Bastahe- Lubnice, i obratno.

"Molimo učesnike u saobraćaju, korisnike ovog putnog pravca, da se pridržavaju datog obavještenja", saopšteno je iz opštine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније