Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

23. 03. 2013. 08:00   >>  12:30

HMZCG

U Crnoj Gori danas sunčano

U Crnoj Gori će danas biti sunčano vrijeme, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Duvaće slab ili umjeren vjetar, promjenljivog smjera.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 6 do 17 stepeni.

I drugog dana vikenda, kako najavljuju iz HMZCG, biće slično vrijeme.

Prva tri dana naredne nedjelje biće promjernljivo do potpuno oblačno, svakodnevno kiša ili pljusak sa grmljavinom, naročito u ponedjeljak u drugom dijelu dana i tokom noći, dok je u srijedu moguće znatno manje padavina i duži periodi suvog vremena. Na sjeveru, u jutarnjim i noćnim satima će uglavnom padati snijeg i susnježica, a u višim planinskim predjelima i tokom dana.

Od nedjelje povremeno umjeren do jak južni i istočni vjetar.

Od ponedjeljka se u sjevernim, a od utorka i u južnim predjelima očekuje nešto svježije vrijeme. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније