Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

30. 09. 2014. 21:14 >> 21:17

ZBOG RADOVA

Zabrana saobraćaja u ulici Janka Đonovića

Saobraćaj za sve vrste vozila biće zatvoren od sjutra u ulici Janka Đonovića, od priključka prema Tornju Agencije za telekomunikacije do raskrsnice sa Ulicom Steva Boljevića, bliže Ulici Vojislavljevića.

Kako je saopšteno iz Glavnog grada, saobraćaj će biti zatvoren do kraja sedmice zbog izgradnje feklane kanalizacije i vodovoda na katastarskoj parceli br. 7882 KO Podgorica III u zahvatu DUP-a “Zabjelo B2.

“Autobusi na gradskim linijama L - 9 “Zabjelo – KBC- Zagorič”, okretaće se na raskrsnici Ulice Janka Đonovića i priključka prema Tornju Agencije za telekomunikacije”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније