Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

22. 10. 2014. 07:45   >>  07:43 1

PROGNOZA

Kiša, na sjeveru snijeg, hladnije

U Crnoj Gori danas oblačno sa kišom, povremeno pljuskom i grmljavinom, očekuju se intenzivnije padavine. Na sjeveru, poslijepodne u višim, a tokom noći ponegdje i u nižim predjelima, kiša će preći u snijeg.

Prijepodne će duvati umjeren do jak južni vjetar, koji će poslijepodne u sjevernim, a krajem dana i u južnim predjelima, skrenuti na sjeverni i sjeveroistočni smjer. Ponegdje će biti olujnih udara.

Jutarnja temperatura vazduha od 6 do 16, najviša dnevna od 10 do 20 stepeni.

Poslijepodne na sjeveru, a krajem dana i tokom noći i u ostalom dijelu zemlje jače zahlađenje, očekuje se pad temperature u prosjeku za oko 10 stepeni. 

Podgorica: Oblačno sa kišom, povremeno pljuskovima i grmljavinom. Vjetar umjeren do jak, južnih smjerova, krajem dana u skretanju na sjeveroistočni i sjeverni.

Jutarnja temperatura vazduha oko 14, najviša dnevna do 19 stepeni, u ranim noćnim satima osjetan pad temperature. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније