Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

28. 11. 2014. 07:51 >> 07:54

PROGNOZA

Kiša mjestimično, do 19 stepeni

U Crnoj Gori će danasbiti promenljivo oblačno, mjestimično sa slabom kišom. Najviša temperatura do 19 stepeni.

U kotlinama i riječnim dolinama moguća je pojava magle, sumaglice i niske oblačnosti, u toku dana mogući su kratkotrajni sunčani intervali. Krajem dana i tokom noći se očekuje umjerena kiša, a moguć i kratkotrajni pljusak i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, na jugu jugoistočni i istočni a na sjeveru južni.

Jutarnja temperatura vazduha od 3 do 14, najviša dnevna od 9 do 19 stepeni. 

Podgorica: Promenlivo oblačno, povremeno slaba kiša, krajem dana i tokom noći moguć je i pljusak i grmljavina. Jutarnja temperatura vazduha oko 12, najviša dnevna do 17 stepeni.

Od subote, u južnim i centralnim predjelima biće uslova i za kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom, nešto obilnije padavine se očekuju u ponedjeljak i u utorak, dok se na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku zemlje očekuju duži periodi suvog vremena, odnosno znatno manja količina padavina.

Vjetar, uglavnom jugoistočni i južni, slab do umjeren, na primorju i u sjevernim predjelima od petka povremeno na udare pojačan, a krajem perioda i jak.

Temperatura vazduha u blagom porastu, a od utorka u osjetnom padu, posebno na sjeveru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније