Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

06. 03. 2015. 11:55 >> 16:45
1

ČEKAJU ČISTAČE

Šavnik odsječen, tri grada dobila struju

Situacija u Šavniku je teška, svi putevi su zavijani pa se do grada ne može doći, saopštio je za Portal RTCG predsjednik opštine Mijomir Vujačić. Iz Crnogorskog elektroprenosnog sistema je saopšteno da je oko 13 sati osposobljen dalekovod "Berane-Andrijevica", čime su stvoreni uslovi za uredno napajanje strujom stanovnika Andrijevice, Plava i Gusinja.

„Situacija je teška svi pravci su zatvoreni, ječe smo uspjeli 30 ljudi da smjestimo u Vatrogasno, tamo im je toplo imaju hranu“, kaže Vujačić.

On navodi da mu je iz Crnagoraputa saopšteno da bi čistaći trebalo za dva sata da krenu ka Šavniku. Objašnjava i da jaka mećava otežava bilo kakvo čišćenje. Blokirani su i svi lokali putevi.

Snijeg je danas nešto slabiji, ali problem stvara jak vjetar. Vujačić kaže i da samo centar Šavnika ima struju, a sva sela u odsječena i u mraku.

Zbog mećave i velikih smetova, policija ne dozvoljava putničkim vozilima da krenu ka Šavniku. 

Otvoren put Slijepač most - Tomaševo

Saobraćaj na regionalnom putu Slijepač most - Tomaševo uspostavljen je za putnička vozila, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Oni su podsjetili da je zbog jučerasnjih intezivnih padavina i nepovoljnih vremenskih uslova došlo do prekida saobraćaja na brojnim dionicama.

Obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila na putu Mojkovac-Đurdjevića Tara, Nikšić-Šavnik-Žabljak, Plužine–Šćepan polje i Rožaje- Kula-Peć.

Na putu Lipci–Grahovo saobraćaju samo putnička vozila.

Kamionima sa prikolicom i šleperima nije dozvoljeno kretanje na putevima Podgorica-Bijelo Polje, Nikšić-Plužine, i Pljevlja-Ranče i,Rožaje-Kula, Vilusi-Lipci,Pljevlja-Đurdjevica tara.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније