Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

17. 04. 2013. 09:22 >> 09:23

NAJBOLJA 3.ZONA

Podgorica: Zarada od parkinga 1,3 miliona

Javno preduzeće "Parking servis” je od naplate parkinga po zonama u prethodnoj godini prihodovalo 1.339.336 eura.

 

Ipak, njihova očekivanja nijesu ispunjena, a razlog tome su vremenske nepogode koje su zadesile glavni grad tokom februara prošle godine. Prihodi koji su ostvareni znatno su veći nego u 2011. godini, pišu Dnevne novine.

U parking zonama prihodi su iznosili oko 220.000 eura, a najviše je naplaćeno u trećoj zoni gdje je prihodovano 55 odsto, u zoni dva 25 odsto, i u prvoj zoni 20 odsto.

U JP Parking servis kažu da su u 2012. godini imali prihode veće za 29 odsto od onih u 2011. godini.

„Naše preduzeće u februaru prošle godine, nije naplaćivalo parking, zbog velikog snijega, gdje smo mi dosta izgubili. Od parking usluga putem SMS-a prihodovano je 108.000 eura, od doplatnih karata 105.000 eura. Ugovori sa pravnim i fizičkim licima donijeli su nam prihode od 302.836 eura, prihodi od pazara su 486.297 eura“, saopšteno je iz Parking servisa. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније