Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

29. 08. 2015. 12:56 >> 12:46

TAJLAND

Uhapšen osumnjičeni za eksploziju

Tajlandska policija saopštila je da je danas uhapšen strani državljanin u istrazi o slučaju smrtonosnog bombaškog napada u Bangkoku u kome je ubijeno 20 osoba.

Zamjenik šefa policije Čaktip Čaijinda rekao je da je uhapšeni "najvjerovatnije povezan sa bombaškim napadom" koji se dogodio 17. avgusta u blizini hrama u Bangkoku.

Muškarac je uhapšen danas na periferiji tajlandske prijestonice, rekao je Čaktip i dodao da su kod njega u stanu pronađene eksplozivne materije.

Portparol tajlandske policije Pravut Tavornsiri rekao je da je uhapšena osoba strani državljanin, odbijajući da kaže da li je Turčin kako su prenijeli lokalni mediji.

On je kazao da će konferencija za novinare biti održana kasnije danas.

Ubrzo nakon eksplozije, tajlandska policija izdala je nalog za hapšenje napadača čiji je foto-robot objavljen na osnovu snimaka sa sigurnosnih kamera s mjesta eksplozije u Bangkoku.

Na snimku video nadzora vidi se muškarac sa žutom majicom koji ostavlja ranac na klupi u blizini hrama i odlazi taksijem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније