Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Anadolija ]

29. 08. 2015. 13:25 >> 13:15

TURKIŠ ERLAJNZ

Pješčana oluja prizemljila avion

Avion turske aviokompanije Turkiš Erlajnz, koji je saobraćao na relaciji Istanbul - Abu Dabi, prinudno je sletio na aerodrom u Dubaiju zbog žestoke pješčane oluje.

 

Avion tipa Erbas A330 sinoć je poletio iz Istanbula u 20 sati i 20 minuta, a slijetanje na aerodrom u Abu Dabiju bilo je planirano u 1 sat i 45 minuta iz ponoći.

No, zbog snažne pješčane oluje u Abu Dabiju, avion je preusmjeren na aerodrom u Dubaiju. 

Avion Turkiš Erlajnza prevozio je 132 putnika, koji će drumskim saobraćajem nastaviti put do Abu Dabija, a avion će biti vraćen u Istanbul. Abu Dabi je od Dubaija udaljen oko 145 kilometara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније