Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

01. 09. 2015. 10:28 >> 10:18

"RUNING WILD"

Obama s Berom u divljinama Aljaske

Predsjednik SAD Barak Obama će se pridružiti Beru Grilsu u jednoj emisiji o preživljavanju u divljinama Aljaske. Obama će imati prilike da nauči ekstremne vještine preživljavanja, uz Berovu pomoć.

Obama se već nalazi u Aljaskoj gdje će se snimati epizoda, a cilj je pokazivanje posljedica klimatskih promjena. 

„Globalno zagrijavanje jedno je od najvećih izazova ovog vijeka. Ono što se dešava na Aljasci dešava se i nama“, rekao je Obama prije nego što je otputovao na Aljasku, prenosi Ju-Es-Ej tudej.

Ranije su se u Berovoj emisiji "Runing Wild" pojavljivali i Kejt Vinslet, Ed Helms, Kejt Hadson, Čening Tejtum o još neki.

Grils je njima davao zadatke poput jedenja miševa, skakanja iz aviona i prelaženja pustinjskog kanjona - aktivnosti na koje pripadnicima tajne službe SAD sigurno neće blagonaklono gledati.

Epizoda sa Obamom emitovaće se krajem godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније