Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

01. 09. 2015. 14:11 >> 14:18

NJEMAČKA

Policija ranila napadača na željezničkoj

Jednu osobu je ranila policija na željezničkoj stanici u njemačkom gradu Darmstadtu, jer je prijetila nožem putnicima, javljaju lokalni mediji. Stanica je evakuisana a napadač, navodno, uhapšen, javlja RT.

Društvenim mrežama kruže slike ambulantnih kola s lica mjesta. Navodno, policija je napadača, čiji identitet nije poznat, upucala u nogu kada je izvadio nož i počeo da prijeti putnicima. Njegovi motivi nijeus jasni.

Darmstadt je grad u kome živi 150.000 ljudi i kroz čiju željezničku stanicu dnevno prođe oko 220 vozova.

Policija vrši uviđaj na licu mjesta.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније