Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

05. 10. 2015. 10:02 >> 09:50

URAGAN “JOAKIN”

Nezapamćene poplave u Južnoj Karolini

Guverner Južne Karoline Niki Hejli saopštio je da ova američka država doživjela najveće kiše tokom posljednjih hiljadu godina te da je kao posljedica poplava najmanje šest lica smrtno stradalo.

 

 

 

Škole u ovoj saveznoj američkoj državi danas neće raditi i nekoliko međudržavnih auto-puteva biće zatvoreno za saobraćaj, prenosi BBC.

Uragan "Joakin" uslovio je obilne kiše u Južnoj Karolini.

Ne očekuje se da će oluja pogoditi istočnu obalu SAD, ali vlaga koja je povezana sa olujom doprinosi povećanju padavina.

Hejli je apelovao da građani ne napuštaju svoje domove, te upozorio da je voda duboka, opasna i puna bakterija.

Američki predsjednik Barak Obama proglasio je vanredno stanje u Južnoj Karolini. Lokalne vlasti Južne Karoline očekuju federalnu pomoć u borbi sa poplavama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније