Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

05. 10. 2015. 22:24 >> 22:12
1

DRAMA U AVIONU

Pilot preminuo u toku leta

Pilot Ameriken erlajnsa umro je tokom leta od Feniksa do Bostona, nakon čega je avion sa 147 putnika i pet članova posade prizemljio kopilot.

Iz te aviokompanije je saopšteno da je avion preusmjeren na aerodrom u Sirakuzi i da je kasnije odletio u Boston, prenijela je agencija AP.

Prije nego što je avion sletio u Sirakuzu, kopilot je pozvao kontrolni toranj i rekao da imaju "medicinsku uzbunu" i da je "pilot onesposobljen".

Potom je zatražio dozvolu za slijetanje. Pojedini mediji su javili da je stjuardesa, koja ima medicinsko obrazovanje, pokušala da pomogne pilotu, ali u tome nije uspjela.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније