Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

05. 10. 2015. 22:35 >> 22:26
1

IŠAO BI U ZATVOR

Snouden čeka odgovor SAD

Bivši američki obavještajac Edvard Snouden ponudio je danas da se vrati u SAD i da ode u zatvor zbog optužbi da je objavio tajne informacije Nacionalne bezbjednosne agencije.

Snouden, koji se posljednje dvije godine nalazi u Moskvi, suočava se sa mogućnošću da bude osuđen kod kuće do 30 godina zatvora, ali je u izjavi za Bi-Bi-Si naveo da je spreman da dobrovoljno ode u zatvor.

On tvrdi da je o tome više puta obavijestio američku vladu, ali da nije dobio odgovor.

"Do sada su rekli da me neće mučiti, ali nijesam dobio više od toga", rekao je Snouden, dodajući da njegovi advokati čekaju na poziv vlade SAD.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније