Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

08. 10. 2015. 22:56   >>  22:44 3

RAT INFORMACIJAMA

SAD: Rakete pale na Iran, Rusija demantuje

Četiri ruske krstareće rakete ispaljene na Siriju pale su na iransko tlo, izjavio je večeras neimenovani američki zvaničnik, dok je Rusija odmah reagovala i demantovala tu informaciju.

"Četiri ruske rakete pale su juče na Iran", rekao je Frans presu američki zvaničnik koji je želio da potvrdi raniju vijest na američkoj televizijskoj mreži CNN.

Neimenovani zvaničnik nije naveo gdje su tačno pale rakete u Iranu koji, kao i Rusija, podržava sirijski režim predsjednika Bašara el Asada.

Ruska vojska je odmah reagovala demantujući tu vijest.

"Svaki stručnjak zna da se tokom takvih operacija tačno odredi meta prije i poslije napada. Sve naše rakete su pogodile svoje mete", kratko je rekao portparol ruskog Ministarstva odbrane, general Igor Konašenkov.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније