Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

09. 10. 2015. 19:38   >>  19:26

PROPUST U OBEZBJEĐENJU

Kim Jong Un otpustio sestru

Kim Jo Jong, rođena sestra prvog čovjeka Sjeverne Koreje Kim Jong Una, smijenjena je s pozicije njegove glavne pomoćnice za ličnu bezbjednost nakon što ga je jedan muzičar slučajno umalo gitarom udario po glavi.

Kimova sestra je pratila lidera Sjeverne Koreje na većini zvaničnih događaja, a njen zadatak je bio da se postara da ga niko ne uznemirava.

To je, uglavnom, usphešno obavljala, sve dok se ove godine nije odigrao niz bezbhednosnih propusta. Osim što je umalo udaren gitarom po glavi, Kima je na jednom događaju okružila oduševljena masa, koja ga je hvatala za ruke i noge, te je moralo da reaguje i obezbjeđenje.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније