Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

01. 05. 2013. 17:58 >> 17:58

220 PUTNIKA

Bliski susret aviona i NLO?

Erbas A320 sa 220 putnika spremao se za slijetanje na aerodrom u Glazgovu kada je NLO proletio oko 90 metara ispod njega. Piloti su izjavili kako je rizik od sudara sa objektom, koji se nije pojavio na radaru, bio visok, piše BBC.

Uslovi za slijetanje aviona bili su odlični, kad su piloti, u jednom trenutku primijetili NLO na udaljenosti od samo 100 metara. Proletio je ispod njih velikom brzinom, prije nego što su mogli išta da učine. Zapazili su tek da je bio plavo-žute boje, da je imao mali prednji dio, ali ipak je bio veći od meteorološkog balona, prenosi portal Klix.ba.

Kontrolor na aerodromu pilotima je rekao da on nije ništa registrovao na tom području, odnosno da radar nije ništa slično registrovao. Istragom je utvrđeno da se nije moglo ući u trag bilo čemu sličnom u odnosu na ono što su opisali piloti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније