Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

25. 11. 2015. 15:30 >> 15:19
2

RUSKA ODMAZDA

Snažni udari na mjestu pada aviona

Rusko borbeno vazduhoplovstvo je izvelo seriju snažnih udara na položaje pobunjenika koji su ubili juče njihovog pilota u provinciji Latakija na sjeveru Sirije, nakon što je tu pao avion koji je Turska juče oborila, saopštila je opoziciona organizacija s sjedištem u Londonu Sirijska opservatorija za ljudska prava.

Direktor Opservatorije Rami Abdel Rahman je istakao da su ruski avioni ziveli najmanje 12 vazdušnih udara, ali da nema podataka o žrtvama.

Jedan aktivista na terenu potvrdio je da je gađana oblast Džabal Nuba, gdje su ekstremisti u utorak uništili jedan ruski helikopter koji je, pod neprijateljskom vatrom, bio primoran da prinudno sleti, pri čemu je poginuo pripadnik morske pješadije.

Podsjetimo, juče je Turska oborila ruski avion Su-24 na granici sa Sirijom, tvdeći da je povrijedio njihov vazdušni prostor. Bombarder je pao u provinciju Latakija u Siriji, nakon čega su jednog pilota ubili pobunjenici, dok su drugog spasile sirijske specijalne snage.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније