Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

26. 11. 2015. 16:17 >> 16:33
1

BIH

Prijetio da će ubiti vojnike pa uhapšen

Policija kantona Sarajevo uhapsila je muškarca koji je došao pred jednu kasarnu, gdje je prijetio da će ubiti deset vojnika Oružanih snaga BiH, kako bi osvetio Enesa Omeragića, koji je nedavno u Sarajevu ubio dvojicu vojnika i potom izvršio samoubistvo.

Kako danas prenose sarajevski mediji, taj muškarac je uhapšen u utorak. Mediji navode i da je prošlog petka pred kasarnom Butile u Sarajevu nepoznati muškarac iz gasnog pištolja ispalio hitac, a pred kasarnu se dovezao u sivom automobilu bez registarskih oznaka.

Enes Omeragić, koji je imao veze sa vehabijskim pokretom u BiH i radikalnim islamskim elementima, 18. novembra je u blizini kasarne u sarajevskom naselju Rajlovac ubio dvojicu vojnika Oružanih snaga BiH.

Omeragić je potom pobjegao, a ubio se u porodičnoj kući nakon što ga je opkolila policija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније