Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

08. 05. 2013. 10:57 >> 10:57

PROBLEM SA "AIR BAG-OM"

„BMW“ povlači 220 000 vozila zbog greške

Njemački proizvođač automobila „BMW“, povukao je 220 000 automobila širom svijeta zbog kvara na „air bag“ sistemu, saopštio je portparol kompanije.

"Dobili smo obavještenje da bi moglo biti problema na "air bag" sistemu, kazao je portparol Bernhard Santer.

Za proizvodnju jastuka je bila zadužena japanska firma Taketa, zbog čijih su proizvoda serije automobila povukli Tojota, Hinda, Nisan i Mazda.

Riječ je o neispravnosti vazdušnog jastuka na suvozačevom mjestu, koji se ne otvara na pravilan način pa postoji mogućnost da se zapali instrumentalna ploča, saopšteno je iz Takete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније