Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

08. 05. 2013. 12:24   >>  12:24

BRISEL

Uhapšeni organizatori spektakularne pljačke

Osobe osumnjičene za organizaciju spektakularne pljačke na Briselskom aerodromu, odrađene u februaru, uhapšeni su danas, javljaju tamošnji mediji.

Belgijska policija je danas izvršila oko 40 racija, prilikom kojih je pronađen dio ukradenog nakita. Još uvjek nije objavljeno koliko osoba je uhapšeno.

U februarskoj pljački, lopovi su uspjeli sa dva automobila da probiju ogradu aerodroma u Briselu i dovezu se do aviona u kojem su u tom trenutku utovareni dijamanti. Lopovi su uspjeli da pobjegnu, a policija je uspjela da nađe samo jedan automobil koji je bio zapaljen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније