Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

AA

06. 02. 2016. 23:20 >> 23:04

PROMOVISALI TERORIZAM

Tviter ukinuo 125.000 naloga povezanih s ID-om

Društvena mreža Tviter ukinula je više od 125.000 naloga od kojih je većina povezana s terorističkom organizacijom Islamska Država (ID).

Uprava Tvitera se odlučila na ovakav korak u cilju pooštravanja borbe protiv terorističkog sadržaja i prijetećih poruka na toj društvenoj mreži.

Ovi nalozi su suspendovani počevši od sredine prošle godine zbog, kako se navodi, "prijetnji ili promocije terorističkih tendencija".

Tviter se našao pod pritiskom vlada više zemalja da preduzme potrebne mjere protiv terorističkih sadržaja brojnih naloga.

Kompanija je saopštila da osuđuje upotrebu te društvene mreže za promociju terorizma kao i da se, poput većine ljudi u svijetu, užasava brutalnosti i nasilja koje čine terorističke grupe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније