Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

09. 02. 2016. 18:06   >>  17:56 3

NEMA DOKAZA

Rusija negira optužbe Merkelove

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov danas je izjavio da niko nije izneo pouzdane dokaze o navodnim civilnim žrtvama ruskih vazdušnih udara u Siriji.

 

 

 

Merkel je juče u Ankari izjavila da ne samo da je zapanjena, već i šokirana patnjama na desetine hiljada civila u Siriji koji su izloženi bombaškim napadima, kao i bombardovanju od strane Rusije

Peskov je rekao da uprkos velikom broju takvih navoda, niko još nije ponudio bilo kakve pouzdane dokaze za takve riječi, prenio je Tas. 

On je podsjetio na situaciju od prije dvije-tri godine kada "nažalost nijesmo čuli takve ocjene o varvarskim akcijama terorista koji su napredujući na sirijskoj teritoriji zapravo opkoljavali sirijske oružane snage i legitimne vlasti". 

"Još jednom pozivamo sve da budu veoma pažljivi i odgovorni u svojim tumačenjima aktuelne krhke situacije u Siriji i rješenju sirijske krize", rekao je Peskov.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније