Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92 ]

13. 02. 2016. 11:24 >> 11:12
2

POSLANIK IZ J.KOREJE

"Narediti likvidaciju Kima Jong Una"

Poslanik južnokorejske vladajuće stranke pozvao je predsjednika te zemlje da naredi likvidaciju lidera Sjeverne Koreje Kima Jong Una.

Kako je naveo, samo bi smrt mogla da odvrati sjevernokorejskog lidera od korišćenja nuklearnog oružja.

"Svi će biti srećni kada se ukloni Kim Jong Un", rekao je Ha Tae Keung iz vladajuće partije Saenuri. Ha, bivši aktivista za ljudska prava, tvrdi da Seul ima četiri do pet godina da ubije Kima prije nego što započne nuklearni rat.

Ha je predložio da predsjednik Južne Koreje Park Geun Hje treba otvoreno da iskaže namjeru da ubije Kima Jong Una i da traži međunarodnu podršku, naročito iz SAD i Japana. On je rekao da bi to bilo slično sa onim što se dogodilo sa iračkim predsjednikom Sadamom Huseinom, koji je svrgnut sa vlasti invazijom kolacije na čelu sa SAD, a zatim osuđen na smrt.

"Kim Jong Un je kriminalac, a oslobađanje od kriminalca je potrebno i ne krši međunarodne zakone", zaključio je Ha.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније