Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

04. 04. 2016. 15:30 >> 15:15
2

IZVJEŠTAJ U KORUPCIJI

Porošenko: "Njujork tajms" ratuje protiv nas

Nakon što su u "Njujork tajmsu" objavljeni izvještaji o korupciji u Ukrajini, predsjednik Petro Porošenko ih je optužio za "hibridni rat" protiv njegove zemlje.

U tekstu se optužuju ukrajinske vlasti za korupciju, uključujući i predsjednika Petra Porošenka, prenosi RTS.

Ističe se da vlasti u Kijevu moraju da shvate da MMF i ostali sponzori ne mogu da nastave da ulažu novac u korumpirano okruženje i traži se od Vlade da počne da oblikuje demokratska pravila koja je narod tražio na protestima.

U Rusiji na sarkastičan način komentarišu optužbe na račun Kijeva.

"Kijev bi sada trebalo da zatraži da se Njujork tajms nađe na listi za sankcije", napisala je na Fejsbuku portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Podsjećamo, Porošenkovo ime pominje se u 11,5 miliona dokumenata procurelih iz Paname.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније