Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

29. 04. 2016. 17:43   >>  18:30

NORVEŠKA

Pao helikopter, 13 žrtava

Norveške spasilačke službe objavile su da je helikopter sa 13 ljudi koji se danas srušio kod zapadne obale te zemlje potpuno uništen i da su nađena sva tijela, javlja BBC.

Portparol Centra za spasilačku koordinaciju južne Norveške rekao je za nacionalnu televiziju NRK da je među putnicima bio po jedan britanski i italijanski državljanin, dok su ostali bili Norvežani.

AP je ranije naveo da se u helikopteru nalazilo 14 osoba i da je norveška stanica TV2 javila da se nekoliko osoba može vidjeti u okeanu.

Rojters je prenio da je helikopter nasukan kod malog ostrva, a da se nesreća dogodila zapadno od Bergena, drugog po veličini grada u Norveškoj. Helikopter se vraćao s naftne platforme "Galfaks B" u Sjevernom moru kada se nesreća desila.

"Helikopter je potpuno uništen. Spasilačke službe čine sve što mogu da pronađu žive ljude", rekao je portparol Centra za spasilačku koordinaciju južne Norveške.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније