Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

01. 05. 2016. 09:03 >> 08:50

RAZOREN U NAPADU

Otvaraju dio aerodroma u Briselu

Dio zgrade za odlaske Briselskog aerodroma, gdje je 22. marta izveden samoubilački bombaški napad u kojem je poginulo 16 ljudi i izazvana velika šteta, djelimično će ponovo biti otvoren danas.

Briselski aerodrom je saopštio da će najprije biti održana svečanost, a od danas popodne će taj dio zgrade moći da koriste i putnici.

Veliki dio sale za odlaske je razoren u dvije eksplozije 22. marta. Potom je aerodrom dvanaest dana bio potpuno zatvoren za putnički saobraćaj. Ponovo je počeo da radi 3. aprila, uz pomoć privremenih objekata i sa 20 odsto normalnog kapaciteta koji je potom postepeno povećan na sadašnjih 80 odsto.

Od ponedjeljka, prijave putnika za let će biti na 111 šaltera u dijelu sale za odlaske i 36 šaltera u privremenim objektima, saopštio je Briselski aerodrom.

Putnici prije ulaska u salu za odlaske moraju da prođu policijski pregled, te Briselski aerodrom traži od njih da dođu tri sata prije polaska aviona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније