Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta

01. 05. 2016. 22:18   >>  22:01 1

POJAČAO KRITIKE

Tramp oštro kritikovao Hilari i Kruza

Favorit za predsjedničku nominaciju republikanaca Donald Tramp kritikovao je danas svoju demokratsku protivnicu Hilari Klinton i republikanskog rivala Teda Kruza, dva dana prije stranačkih izbora u američkoj saveznoj državi Indijani.

"Njena (Klintonova) jedina karta na koju igra jeste to što je žena. Toliko loše radi svoj posao da je čak ni žene ne vole", izjavio je američki milijarder na televiziji Foks, aludirajući na bivšu prvu damu SAD-a i nekadašnju američku državnu sekretarku.

Tramp je posljednjih mjeseci pojačao kritike, posebno na račun žena.

"Da nije žena, ne bi ni ušla u predsjedničku trku" za predsjedničke izbore zakazane u novembru, dodao je Tramp.

Poslije tri mjeseca stranačkih izbora u SAD-u, Trampu nedostaje malo da dobije predsjedničku nominaciju republikanaca, zbog čega su važni naredni izbori u Indijani i Kaliforniji.

"Ako pobijedim u Indijani, gotovo je", rekao je nedavno Tramp tokom izborne kampanje u toj američkoj državi, gdje mu je glavni stranački protivnik Ted Kruz.

"Da, gotovo je. Kruz više ne može da pobijedi. Dosta je iza mene", pohvalio se još Tramp.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније