Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

17. 05. 2013. 12:22 >> 12:22

HRABRA MAJKA

Zaustavila otmičara svoje kćerke

Majka čija je četvorogodišnja kćerka bila oteta pojurila je za otmičarem, zakucala se u njegov automobil nakon filmske juranjave i tako pomogla policiji da ga uhapsi.

Djevojčica se igrala u dvorištu stambene zgrade u Albukerkiju kada je grupa tinejdžera vidjela otmicu i o tome obavijestila njenu majku.

Porodica je pozvala policiju, a majka je potom uskočila u svoj automobil i 11 kilometara jurila za otmičarem nesvjesna da je on djevojčicu izgurao iz automobila pijre nego što je pobjegao sa mjesta zločina. Dijete je pronađeno u blizini, nepovrijeđeno, saopštila je policija.

Majka je pratila osumnjičenog i konačno se slupala kolima u njega na jednoj raskrsnici. Otmičar je potom nastavio da bježi peške.

U međuvremenu, policija je pokrenula potragu za osumnjičenim, sa desetinama policajaca koji su detaljno pretraživali okolinu i helikopterom koji je nadgledao sve iz vazduha.

Policija je tako uhapsila 31-godišnjeg Dejvida Hernandesa i optužila ga za kidnapovanje.

(Blic online)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније